جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

تابلو فلکسی

بعد از راه اندازی کسب و کار در قالب مغازه و فروشگاه یا حتی دفتر، مهمترین کاری که باید انجام دهید نصب یک تابلو مناسب مثل تابلو فلکسی، سردر آن مغازه یا دفتر است. چون تابلو اولا که مشتری جذب می‌کند و ثانیا اطلاعاتی درباره کسب و کار، نام برند شما و موارد این چنینی در اختیار دیگران قرار می‌دهد و به نوعی با زبان بی‌زبانی، به شکل مختصر و مفید کسب و کار شما را به ایشان معرفی می‌کند.

همین موارد باعث شده‌اند تا در حال حاضر تابلوهای تبلیغاتی تنوع بالایی داشته باشند و در مدل‌های جذاب مثل چلنیوم، ترمووود، استیل و… تولید شوند اما با این وجود تابلوهای فلکسی که تقریبا جزو قدیمی‌ترین تابلوهای تبلیغاتی هستند هنوز هم طرفداران خود را دارند.

شما هم اگر طرفدار این سبک تابلو تبلیغاتی هستید و می‌خواهید با انواع تابلو فلکسی آشنا شوید و از قیمت آن اطلاع پیدا کنید با نماشهر همراه باشید.

کافه-بام
برای داشتن یک تابلو فلکسی کاملا اختصاصی با ما تماس بگیرید!

نمونه تابلو فلکسی های اجرا شده

تابلو فلکسی فیس

تابلو فلکسی چیست؟

تابلو فلکسی که با نام‌های دیگری مثل تابلو فلکسی فیس و لایت باکس هم شناخته می‌شود، نوعی تابلو تبلیغاتی به حساب می‌آید که حالت مکعبی دارد و روی آن یک صفحه چاپی از جنس روکش ابریشمی انعطاف پذیر (فلکسی) کشیده می‌شود. این تابلو اکثرا برای نصب در سردر مغازه‌ها و فروشگاه‌ها ساخته می‌شود ولی مصارف و کاربردهای دیگری هم دارد.

اگر می‌خواهید یک تابلو با طول عمر و ماندگاری بالا سردر محل کسبتان نصب کنید پیشنهاد نماشهر به شما تابلو فلکسی فیس است چرا که صفحه اصلی این تابلو به پوشش کوتینگ مجهز شده و همین باعث می‌شود تا مقاومت خیلی عالی در برابر شرایط جوی مختلف مثل باد و باران و آفتاب داشته باشد.

علاوه بر این، قیمت تابلو فلکسی هم در مقایسه با سایر تابلوهای تبلیغاتی مناسب‌تر است و شاید این نیز از دیگر عوامل پرطرفدار بودن این تابلو باشد!

تابلو فلکسی چلنیوم یا تابلو فلکسی برجسته چیست؟

تابلو فلکسی برجسته یکی از مدل‌های جدید تابلو فلکسی یا بهتر است بگوییم نمونه ترکیبی تابلو چلنیوم و فلکسی است که زمینه و بک گراند کار با استفاده از فلکسی و حروف یا طرح‌های برجسته با استفاده از ورق چلنیوم ساخته می‌شوند.

تنها مزیتی که تابلو فلکسی چلنیوم نسبت به تابلو چلنیوم معمولی با زمینه کامپوزیت دارد این است که در این مدل می‌توان زمینه طرحدار اجرا کرد. چون فلکسی قابلیت چاپ هر نوع طرحی را دارد!

معرفی انواع تابلو فلکسی

تابلویی که قرار است به خواست کارفرما در محل کسب او نصب شود مطمئنا باید با سلیقه او همخوانی داشته باشد و حداقل در چند مدل تولید شود که او بتواند از میان آن‌ها یکی را انتخاب کند! این عامل و در کنار آن عواملی مثل متریال‌هایی که در ساخت این تابلو مورد استفاده قرار می‌گیرند و نحوه قرارگیری آن‌ها در کنار یکدیگر باعث دسته بندی تابلوهای فلکسی فیس در انواع مختلف می‌شوند.

تابلو فلکسی بدون روشنایی

تابلو فلکسی بدون روشنایی همانطور که از نامش پیداست به هیچ منبع نور و روشنایی (داخلی / بیرونی) مجهز نشده است. این مدل تابلوها در دو نوع زیر تولید می‌شوند؛

تک فریم

یکی از انواع تابلو فلکسی‌هایی است که شاسی آهنی و سپری دارد و فلکسی چاپ شده روی این فریم و شاسی آهنی قرار می‌گیرد.

با فریم دوبل

این مدل تابلو فلکسی فیس نیز دارای شاسی آهنی و سپری است که مثل مدل تک فریم، فلکسی روی آن نصب می‌شود منتهی این مدل کاور بغل (ورق گالوانیزه رنگی که اطراف کار را می‌پوشاند) دارد و تفاوتش با مدل قبل فقط همین مورد است.

 

تابلو فلکسی پشت نور

تابلو فلکسی با روشنایی داخلی به منبع نور داخلی مجهز شده و خود دارای دو مدل است؛

روشنایی مهتابی داخلی

تابلوهای فلکسی با روشنایی داخلی مهتابی، تابلوهای دارای شاسی آهنی و سپری و کاور بغل هستند که به سینی کفی با قطر ۲۵ سانت مجهز شده‌اند و مهتابی‌ها داخل این سینی قرار می‌گیرند. بنابراین این تابلو دقیقا همان مدل فریم دوبل است که به مهتابی مجهز شده و روشنایی داخلی دارد.

روشنایی SMD داخلی

تابلو فلکسی با روشنایی SMD داخلی از پرطرفدارترین و بهترین تابلوهای فلکسی است که شاسی آهنی و کاور بغل دارد، کف آن نیز غالبا از کامپوزیت ساخته می‌شود. در قسمت داخلی این تابلو SMD خطی سی سی قرار داده می‌شود که نور آن را تامین می‌کند. این مدل ظرافت و زیبایی بیشتری نسبت به مدل قبل یعنی مهتابی داخلی دارد و حداکثر ضخامتی که می‌توان برای آن در نظر گرفت ۷ سانت است.

در ضمن تابلوهای فلکسی SMD طول عمر بیشتری هم نسبت به تابلوهای فلکسی مهتابی دارند و دلیل بالا بودن قیمت آن‌ها نیز همین موضوع است.

 

روش و مراحل ساخت تابلو فلکسی

ساخت تابلو فلکسی فیس در چند مرحله انجام می‌شود که این مراحل به ترتیب عبارتند از؛

طراحی تابلو فلکسی

در اولین مرحله از ساخت تابلو فلکسی مواردی که قرار است روی تابلو پیاده شوند مثل نام مغازه، لوگو یا هر چیز دیگری با استفاده از نرم افزارهایی مثل تری دی مکس یا کورل و … طراحی می‌شوند.

ساخت فلکسی تابلو

پس از طراحی و ترسیم موارد گفته شده، نوبت به پیاده سازی و چاپ آن ها روی فلکسی در ابعاد مورد نظر مشتری می‌رسد.

سوار کردن فلکسی روی قاب تابلو

حالا کارشناسان فریم و قاب تابلو را با استفاده از پروفیل های آهنی و در ابعاد از پیش تعیین شده آماده کرده و سپس فلکسی چاپ شده را به یکی از روش های سپری کلیپسی یا پرچی (منگنه) روی قاب آماده شده سوار می‌کنند.

نورپردازی تابلو فلکسی

اگر تابلوی ساخته شده از انواع تابلو فلکسی پشت نور یا همان نور داخلی باشد، پس از آماده سازی و سوار کردن فلکسی روی قاب نوبت به نصب تجهیزات نورپردازی مثل نورهای مهتابی یا SMD می‌رسد.

نصب تابلو فلکسی

در آخر و پس از اتمام مراحل ساخت، نصابان تابلوسازی نماشهر شروع به نصب تابلو فلکسی در محل مورد نظر می‌کنند. در این مرحله تابلو با استفاده از یراق آلات مناسب محکم سازی شده و عملیات برق کشی آن نیز به طور کامل انجام می‌شود.

تابلو فلکسی بیلبوردی
ایریک-سنتر

کاربرد تابلو تبلیغات فلکسی و موارد استفاده آن

شما تاکنون تابلو فلکسی را در چه مکان هایی دیده اید؟! حالا که با ماهیت تابلوهای فلکسی آشنا شدید و متوجه شدید که به کدام دسته از تابلوهای تبلیغاتی، فلکسی می‌گویند قطعا می‌توانید به این سوال پاسخ دهید!

  • مغازه ها (بوتیک ها، سوپر مارکت ها و هایپر مارکت ها، مزون ها و …)
  • رستوران ها، کافه ها، فست فودها
  • مجتمع های تجاری تفریحی
  • مجتمع ها و مجموعه های ورزشی (باشگاه ها، استخرها، سالن های ورزشی)
  • سالن ها و مکان هایی که خدمات زیبایی ارائه می‌دهند
  • دفاتر مشاور املاک
  • پایانه های مسافربری و ایستگاه های مترو
  • بیلبوردهای تبلیغاتی و اطلاع رسانی نصب شده در سطح شهر
  •  

اصلی‌ترین کاربرد تابلو فلکسی فیس نصب در این محیط ها و اماکن است ولی فقط در این موارد محدود نمی‌شود و امکان دارد شما در هر مکان دیگری این تابلو را ببینید.

قیمت هر متر مربع تابلو فلکسی

قیمت تابلو فلکسی باتوجه به عواملی مثل جنس فریم و پروفیل آن، نوع چاپ، ابعاد و اندازه تابلو، نحوه نورپردازی، کیفیت و قیمت لوازمی که در ساخت آن بکار رفته و موارد این چنینی محاسبه می‌شود. در جدول زیر حدود قیمت تابلوهای فلکسی درج شده که شما می‌توانید بر اساس این لیست قیمت هزینه لازم برای ساخت تابلو فلکسی مورد نیاز خود را محاسبه کنید یا این که برای محاسبه دقیق قیمت با کارشناسان نماشهر تماس بگیرید.

نوع تابلو قیمت
فلکسی بدون نور 12.000.000 ریال
فلکسی بدون نور با کاور دوربل 15.000.000 ریال
فلکسی با روشنایی مهتابی 25.000.000 ریال
فلکسی با روشنایی SMD 31.000.000 ریال

مزایا و معایب تابلو فلکسی مغازه

همانطور که بالاتر گفتیم، تابلوهای تبلیغاتی در حال حاضر تنوع نسبتا زیادی دارند که تابلوهای فلکسی در برخی ویژگی‌ها نسبت به آن‌ها بهترند و در برخی ویژگی‌ها ضعیف‌تر از آن‌ها هستند. ما این موارد را در قالب مزایا و معایب تابلو فلکسی فیس بیان می‌کنیم و تصمیم گیری نهایی را به عهده خودتان می‌گذاریم!

مزایای تابلو فلکسی فیس

✅ مقرون به صرفه بودن

✅ قابلیت نورپردازی به روش های مختلف

✅ قابلیت آماده سازی سریع

✅ قابلیت چاپ طرح ها و نوشته های گوناگون در تناژ رنگی مختلف

✅ امکان تعویض روکش

✅ نصب سریع و آسان

معایب تابلو فلکسی فیس

❌ آسیب پذیر بودن فلکسی در برابر اجسام تیز

❌  کثیف شدن و خاک گرفتن فلکسی که مسلما در جلوه و زیبایی آن تاثیر خواهد داشت

❌  محدودیت در طراحی فریم

تابلو فلکسی تک فریم

فلکسی را با بنر اشتباه نگیرید!

اکثر مشتریان ما فکر می‌کنند طرح آماده شده بر روی بنر چاپ و سپس روی قاب آهنی سوار می‌شود در حالی که چنین نیست بلکه در تابلوهای فلکسی، طرح روی فلکسی که یک متریال خاص است چاپ می‌شود. البته در صورت درخواست مشتری، همکاران ما می‌توانند طرح را روی بنر چاپ کنند اما خب بنرها طول عمر زیادی ندارند و نهایتا بعد از گذشت چند ماه از بین خواهند رفت به همین دلیل هم ما به کسانی که یک تابلو ثابت با عمر طولانی برای سردر مغازه و محل کسب خود نیاز دارند هرگز بنر را پیشنهاد نمی‌کنیم.

تفاوت دیگر فلکسی با بنر در نورپردازی آن هاست! تنها راه نورپردازی در بنر استفاده از پروژکتور است در حالی که در تابلو فلکسی فیس نورپردازی داخلی نیز انجام می‌شود که جلوه و زیبایی بیشتری هم دارد.

سخن پایانی

ما سعی کردیم در این مطلب تمام اطلاعاتی که باید پیش از خرید تابلو فلکسی، درباره این تابلو تبلیغاتی بدانید را در اختیار شما بگذاریم تا به این ترتیب بتوانید بدون سردرگمی تصمیم بگیرید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان ما در مجموعه تابلوسازی نماشهر در ارتباط باشید و با کمک و راهنمایی ایشان بهترین تابلو را انتخاب نمایید.

مشاوره تلفنی